Κατασκευές Κατοικιών

Η εταιρεία Perfecting House δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών επί 30 συναπτά έτη προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε την μελέτη,  την επίβλεψη και την κατασκευή της ιδανικής για εσάς κατοικίας. Οι έμπειροι αρχιτέκτονες, οι μηχανικοί και τα συνεργεία της εταιρίας, αναλαμβάνουν το σχεδιασμό της κατοικίας σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, συνδυάζοντας σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ασφάλεια.  Η επιστημονική κατάρτιση και η εμπειρία των συνεργατών μας, εξασφαλίζει την άριστη αξιοποίηση των χώρων, την αντισεισμικότητα της κατασκευής και την μείωση του χρόνου παράδοσης. Σε συνεχή επαφή με όλες τις νέες τεχνολογίες και τάσεις, κατασκευάζουμε μοντέρνα αλλά και σε κλασική γραμμή κτίρια, τηρώντας όλες τις απαιτούμενες βιοκλιματικές αρχές σχεδιασμού, για την εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος κατά την λειτουργία του κτιρίου.

H διαδικασία σχεδίασης και κατασκευής της κατοικίας σας περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια.

Μελέτη-Σχεδιασμός

Στο πρώτο στάδιο οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές της εταιρίας σας παρουσιάζουν σχεδιαστικές προτάσεις και λύσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες του χώρου που θα πραγματοποιηθεί η κατασκευή. Κατόπιν γίνονται τα απαραίτητα αρχιτεκτονικά σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν κατόψεις, τομές και όψεις, αλλά και φωτορεαλιστικές τρισδιάστατες απεικονίσεις της κατασκευής, ακριβώς όπως θα φαίνεται στην πραγματικότητα, μετά την ολοκλήρωση της.

Προϋπολογισμός

Σε αυτό το στάδιο οι μηχανικοί της εταιρίας πραγματοποιούν τον προϋπολογισμό της κατασκευής, με αναλυτικές περιγραφές των εργασιών αλλά και των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του έργου.

Στατική, Μηχανολογική & Ενεργειακή μελέτη

Σε αυτό το στάδιο γίνεται η εκπόνηση των απαραίτητων στατικών και μηχανολογικών μελετών από τους έμπειρους και επιστημονικά καταρτισμένους μηχανολόγους και πολιτικούς μηχανικούς της εταιρίας, παρέχοντας στο έργο την αρμόζουσα ασφάλεια.

Οι Στατικές Μελέτες περιλαμβάνουν τα απαραίτητα τεχνικά στοιχεία, για την επίτευξη της κατασκευής ενός ασφαλούς φέροντος οργανισμού, ενώ οι μηχανολογικές μελέτες αφορούν την κατασκευή και εγκατάσταση των διαφόρων συστημάτων της κατασκευής, εστιάζοντας στην αξιοπιστία και την οικονομική λειτουργία τους.

Κατασκευή

Στο τελευταίο αυτό στάδιο, οι προαναφερθείσες μελέτες γίνονται πραγματικότητα. Η εκτέλεση των εργασιών πραγματοποιείται με υπευθυνότητα, από τα εξειδικευμένα συνεργεία και τους επιβλέποντες μηχανικούς εμπρόθεσμα, βάση του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος. Ιδιαίτερη έμφαση, δίνεται στην λεπτομέρεια και την ποιότητα, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται απόλυτα στα συμφωνηθέντα.

Η εταιρία αναλαμβάνει να κατασκευάση κατοικίες από μπετόν, μεταλλικές αλλά και σύμμικτες κατασκευές και εγγυάται την υλοποίηση τους βάσει προκαθορισμένου προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος, σε προσιτές τιμές, χωρίς καμία έκπτωση στην αισθητική, την ποιότητα και την λειτουργικότητα της κατοικίας σας. Κλείστε ραντεβού μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις πραγματικές σας ανάγκες και να μας περιγράψετε το σπίτι των ονείρων σας. Όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς.

PerfectingHouse

Share This