Κατασκευές Κατοικιών

Η εταιρεία Perfecting House δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών επί 30 συναπτά έτη προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε την μελέτη,  την επίβλεψη και την κατασκευή της ιδανικής για εσάς κατοικίας. Οι έμπειροι αρχιτέκτονες, οι μηχανικοί και τα συνεργεία της εταιρίας, αναλαμβάνουν το σχεδιασμό της κατοικίας σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, συνδυάζοντας σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ασφάλεια.  Η επιστημονική κατάρτιση και η εμπειρία των συνεργατών μας, εξασφαλίζει την άριστη αξιοποίηση των χώρων, την αντισεισμικότητα της κατασκευής και την μείωση του χρόνου παράδοσης. Σε συνεχή επαφή με όλες τις νέες τεχνολογίες και τάσεις, κατασκευάζουμε μοντέρνα αλλά και σε κλασική γραμμή κτίρια, τηρώντας όλες τις απαιτούμενες βιοκλιματικές αρχές σχεδιασμού, για την εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος κατά την λειτουργία του κτιρίου.

 

H διαδικασία σχεδίασης και κατασκευής της κατοικίας σας περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια. Read more….

Κατασκευές Καταστημάτων

Η Perfecting House προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την μελέτη,  την επίβλεψη και την κατασκευή επαγγελματικών χώρων.

Η εταιρεία διαθέτει στο δυναμικό της έμπειρους αρχιτέκτονες, διακοσμητές, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς και άριστα καταρτισμένα συνεργεία όλων των ειδικοτήτων. Προσφέρει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Η Perfecting House αναλαμβάνει την κατασκευή επαγγελματικών χώρων από μπετόν, μεταλλικές αλλά και σύμμικτες κατασκευές. Εγγυάται την υλοποίηση τους, βάσει προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, την αισθητική και την λειτουργικότητα τους. Ειδικότερα, η διαδικασία σχεδίασης και κατασκευής του επαγγελματικού σας χώρου περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια. Read more…

Κατασκευές βιομηχανικών χώρων

Η εταιρία Perfecting House, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των κατασκευών, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την μελέτη,  την επίβλεψη και την κατασκευή σύγχρονων βιομηχανικών χώρων από μεταλλικό σκελετό χάλυβα αλλά και σύμμικτες κατασκευές. Οι μεταλλικές κατασκευές διακρίνονται από μεγάλη αντοχή, ασφάλεια, υψηλή ποιότητα και προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα όπως Read more …

Share This